Frisør Capaldi Valby salonen er ejet af Rikke Capaldi. Rikke åbnede som udlært frisør hendes første frisørsalon i Valby for 29 år siden.

Frisør Capaldi Valby har altid været med i forreste linje med hårtrends og det nyeste indenfor hår og hårpleje. Frisør Capaldi Valby er medlem af Intercouiffeur, som er en verdensomspændende organisation af de bedste frisører i de enkelte lande, med kurser og videns udveksling. Rikke har i 5 år været Art Director for Danmark, og repræsenteret Danmark ved internationale hårshows.

Uddannelse og udvikling er et af nøglepunkterne i frisør Capaldi Valby. Vi bruger kun Stylister / Frisørassistener med den 4 årige frisøruddannelse. Vi har løbende efteruddannelse, og tager  til London for at få inspiration og uddannelse i det nyeste inden for hår og frisurer.

Frisør Capaldi Valby er derfor et rigtigt godt valg for dig, hvis du ønsker inpiration til en ny frisure, eller en spændende farve eller effekt i dit hår.

Det betyder ikke, at du ikke kan blive klippet og farvet efter dit eget ønske, men ønsker du idéer eller et tip om, hvad der vil klæde netop dig, så har vi altid et frisk bud på en ny stil til dig og dit hår.

Hos Frisør Capaldi Valby kan du også blive vejledt og købe de produkter der passer præcist til dit hår, og de behov dit hår måtte have. Vi fører de kvalitets produkter der findes på markedet, og har specielt fokus på de "grønne" produkter der både skåner dig og miljøet, samtidig med, at de kan udvirke små mirakler for dig og dit hår.

Capaldi Frisør Valby ser frem til at byde dig velkommen i en af vores flotte salon og give dig et hår du vil holde af.

Med venlige hilsner
CAPALDI